چطور یک موسسه آموزشی که از اول فعالیتی نداشته را منحل کنیم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۴۶ #91981026

با سلام، چند سال پیش یک موسسه آموزشی را فقط در ثبت شرکتها ثبت کردیم و بعدش کلا متوقف شدیم و هیچ اقدامی برای روزنامه رسمی ، گرفتن کد مالیاتی ، گرفتن دفاتر مالیاتی ، گرفتن مهر شرکت، بازکردن حساب و .... نکردیم.
۱) اگر بهمین شکل باقی بمونه آیا با شرکت مالیات و ... به مشکل مواجه نخواهیم شد؟
۲) یا اینکه باید شرکت رو منحل کنیم و به چه شکل؟
یکی به ما گفت باید برای روزنامه رسمی اقدام کنید و برید دفاتر مالیاتی بگیرید و بعدش انحلال شرکت رو بزنید. یکی دیگه گفت فقط انحلال رو بزنید کافیه.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

مشاوره حقوقی شرکت ها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای انحلال مجمع عمومی فوق‌العاده تشکیل دهید و روز جلسه و دستور جلسه را روزنامه کنید

با سلام ..
بله حتمااقدام به انحلال شرکت نمایید وو عدم فعالیت خود را گزارش دهید.

سلام
نسبت به انحلال شرکت اقدام نمایید حتما در خصوص عدم گزارش به اداری مالیات ودارایی با مشکل مواجه خواهید شد

عدم فعالیت خود را اعلام فرمایید .با توجه به قانون مالیات جدید در صورت عدم ارسال اظهارنامه مشمول مالیات میشوید

جهت انحلال شرکت با تشکیل مجمع عمومی فوق العاده اقدام نمایید

حتما بجهت اعلام عدم فعالیت شرکت هم از طریق ثبت وهم‌اداره دارایی اقدام نمایید و نامه عدم فعالیت شرکت
باید در سربرگ رسمی شرکت به همراه مهر و امضای رسمی مدیر شرکت صورت گیرد. این نامه در شرایطی باید تنظیم شود که شرکت برای یک سال گذشته هیچ گونه فعالیت مالی نداشته باشد. عدم گردش حساب بانکی شرکت در یک بانک مشخص(بانکی که افتتاح سپرده شرکت یا موسسه از آن طریق صورت پذیرفته) ،گواهی لازم برای عدم فعالیت شرکت را به دنبال دارد.

با سلام
اگر فعالیتی ندارید بهتر هست منحل کنید که بعدا به مشکل بر نخورید