تهمت ازاله بکارت به من زده شده، چه کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۱۵ #91537393

سلام به من تحمت ازاله بکارت زده شده و خواستار آزمایش هستم و مدام فحش بهم داده میشه و تحدیدم میکنن پدرم وکیل دادگستری هست ولی روم نمیشه کمک بخوام

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ؛بنظر اینجانب در صورت تماس مکرر خانم بهتر است صبر پیشه کنید و در صورت طرح دعوی با کمک وکیل دادگستری از خود دفاع نمایید؛ در ضمن با توجه به احتمال وجود رابطه ی دوستی سابق با شاکیه پیشنهاد (نمیکنم )از ایشان شکایت نمایید؛چراکه بااین اقدام احتمال بررسی موضوع توسط مرجع قضایی اثبات وقوع بزه رابطه ی نامشروع یا اشائه فحشا برای هر دو نفر وجود خواهد داشت چون بی تردید در دعوی مطروحه هر دو طرف به پیامهای سابق خود اشاره خواهند نمود لذا بهتر است پیش از هر اقدامی به خوبی جوانب آن را بسنجید.

ایشان باید اثبات نماید و شما میتوانید شکایت توهین و تهمت مطرح نمایید

اصل برائت است و ایشان باید ادعای خود را اثبات کند( البینه علی المدعی )
ضمنا به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و به اتهام توهین و تهدید علیه ایشان اقامه دعوا کنید.

با سلام
شما نیازی به اثبات ندارید
و میتوانید علیه شخصی که به شما اتهام زده شکایت نمایید
از پدرتان نیز میتوانید برای شکایت و راهنمایی کمک بگیرید

با سلام با ارایه مدارک علیه ایشان در دفتر خدمات قضایی میتوانید شکایت مبنی بر توهین و تهدید طرح بفرمایید