اعسار از مهریه برای بار دوم امکانپذیر است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۶۶ #91461638

با سلام
آیا اعسار از مهریه زوج بنا به هر دلیلی توسط قاضی رد شود باز هم میتوان برای بار دوم تقاضای اعسار داد؟

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورتیکه بتوانید ادله ی کافی در این خصوص ارائه نمایید،میتوانید مجددا خواستار اعسار شوید.

بله .اعسار جز دعاوی استثناست و شمول اعتبار امر مختوم نمییابد بدین معنی که طرح مکرر آن بلااشکال است اما برای پذیرش آن نیاز به دلایل جدیدی نسبت به دلایل قبلی خواهید داشت

اعسار ازمهریه محدودیت نداشته و ندارد لکن اگر دلیل اثباتی نداشته باشید باز هم‌رد میشود

بله‌امکان‌دارد‌‌و‌شاید‌شرایط‌شکلی‌رعایت‌نشده

اگر دلیل جدید دارید امکان دارد که مطرح کنید