بر اساس وصیت اموال تقسیم می‌شود؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۴۰۱ #91220794

سلام اگه زنی وصیت کند که اموالش به خواهر و بردارش برسد و فرزندی نداشته باشد همسرش می‌تواند از طریق قانون ارث دریافت کند؟

مشاوره حقوقی حصروراثت
۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
وصیت تا یک سوم ماترک نافذ است و مابقی نیاز به تنفیذ ورثه دارد اگر تنفیذ نکند همسر ارث خواهد برد.
پیروز باشید

با سلام و درود . وصیت تا یک سوم نسبت به کل اموال نافذ میباشد .

باسلام واحترام
وصیت نسبت به یک سوم از اموال نافذ است .

نمیتوان با وصیت کردن ورثه را از کل اموال محروم کرد شما وصیت تا یک سوم کل اموال را میتوانید انجام دهید ومابقی نیاز به اجازه ورثه دارد لذا با وصیت کردن نمیتوانید شوهرتان را از ارث بردن محروم کنید برای اینکه اموالتان به شوهرتان نرسد باید از طرق دیگری غیر وصیت اقدام کنید

وصیت تا یک سوم اموال نافذ است وبیش از یک سوم منوط است به تنفیذ وراث

با سلام... تا یک سوم اموال طبق وصیتنامه عمل می شود و مازاد بر ان منوط به تنفیذ وراث حین الفوت می باشد.

وصیت نسبت به یک سوم از اموال نافذ است