آیا منزل هم شامل مهریه میشود یا خیر؟

پرسیده شده
۱۵۲ پاسخ ۶۷,۴۳۹ #91076314

آیا منزل مسکونی زوج که بنام خودش هست هم شامل مهریه میشود حساب بانکی و ماشین چطور لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی خانواده
۱۵۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اتومبیل و موجودی حساب بانکی را میتونه بابت بدهی مهریه توقیف کنه ولی منزل در حد شان زوج از مستثنیات دین هست و بابت طلب(از جمله مهریه) توقیف نمیشه

سلام ، منزل اصولا شامل مهریه میشود مگر اینکه جزو مستثنیات دین باشد ، ماشین و حساب بانکی شامل می شود

با سلام منزل محل سکونت اگر متعارف و متناسب با شخصیت فرد باشد قابل توقیف نیست. خودرو اگر وسیله کار باشد قابل توقیف نیست.حساب بانکی قابل توقیف است.

مهریه مشخص و معین میباشد که در عقدنامه ذکر شده
اگر منظورتان این است که منزل زوج را بعنوان مهریه توقیف کنید باوجود شرایطی بله امکان دارد

منزل در صورتی که در شان بک فرد بدهکار بدهکار باشد قابل توقیف نیست ولی اگر بیشتر از شان یک شخص مدیون باشد قابل توقیف هست، حساب های بانکی هم قابل توقیف هست

این مورد کاملا به شرایط زوجین و اموال توقیفی وابسته هست. خودروی شخصی قابل توقیفه ولی تاکسی و ماشینی که وسیله کسب معاش هست قابل توقیف نیست.منزل هم بستگی به شرایط خود ملک و وضعیت مالی زوج و داشتن یا نداشتن فرزند و ...‌بستگی دارد.نسخه واحدی وجود ندارد

با سلام
اموال غیر منقول زوج در صورتیکه جزو مستثنیات دین نباشد قابلیت توقیف خواهد داشت .