آیا میتوانم با اظهارنامه ای که از طرف ایشان دارم از تاریخی که به منزل پدری رفته تا زمان جداسازی یارانه خود و دخترم را طلب کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۵۲ #91029412

با سلام و‌احترام.
بنده اردیبهشت ۹۱ به حالت قهر به همراه دختر یک ماه ام به منزل پدریم رفتم. همسرم آن زمان اظهارنامه برگشت به منزل زدن که بنده برنگشتم و کارمان به دادگاه کشیده شد. آن زمان یارانه من و دخترم را همسرم میگرفتن و من سال ۹۱ درخواست جداسازی یارانه را از فرمانداری دادم که گفتن باید از شورا حل اختلاف نامه ی، عدم دریافت نفقه را بیاوری. بعد از چند ماه سال ۹۲ بود که نامه ی، عدم دریافت نفقه را از شورا گرفتم و به فرمانداری برده و در آنجا سرپرست خانواده به نام من، تغییر یافت. حال سوالم این است همسر سابقم بعد از ۶ سال ادعای طلب وجه یارانه را نموده اند و میگویند این مبلغ را از بنده میخواهند. آیا بنده هم میتوانم با اظهارنامه ای که از طرف ایشان دارم بگویم که از تاریخی که به منزل پدری رفته تا زمان جداسازی یارانه خود و دخترم را که آن زمان و حتی الان حضانت و‌ نگهداریش با من است را طلب کنم؟؟ آیا همسر سابقم میتوانند این مبلغ یارانه را بحساب نفقه ی پرداخت نشده فرزندش حساب کند؟؟ و یا من میتوانم بگویم این مبلغ یارانه دریافتیش را من از بابت مهریه طلب دارم و از آن حساب کنم. لازم به ذکر است بنده سال ۹۳ از همسرم بصورت غیابی طلاق گرفتم. با احترام از پاسخ و راهنمایی شما بزرگواران

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اولا یارانه شما تعلقی به ایشان ندارد و در مورد فرزند مشترک چون نزد شما مانده و نفقه فرزند کماکان بر ذمه پدر است میتوانید با طرح دعوی تقابل هم نفقه و هم هزینه های تحصیلی فرزند مشترک را مطالبه نمایید.

چنانچه طلبی از بابت مهریه ونفقه خودوفرزند از شوهر سابقت داری می توانی ازاو مطالبه نمایی وطلب او ازبابت یارانه نیز به قوت خود باقی است