نفقه فرزند دختر چگونه محاسبه میشود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۷۸ #90916446

حدود دو سال است که دختر ۱۲ ساله من به میل خودش در منزل مادرش زندگی میکند در این مدت من پولی به او پرداخت نکرده ام
اگر مادرش از دادگاه درخواست نفقه فرزند کند:
۱_ نفقه فرزند چقدر خواهد بود؟
۲_ آیا نفقه گذشته را هم باید بدهم یا خیر؟
از زمان اجرای حکم محاسبه میشود؟

مشاوره حقوقی نفقه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
نفقه گذشته قابل مطالبه نیست
در خصص میزان نفقه فعلی هم با جلب نظر کارشناس اقدام می شود

فرزند نفقه گذشته ندارد
میزان نفقه را کارشناس رسمی محاسبه و تعیین مینماید .
اگر شکایت ترک انفاق نمایند علاوه بر پرداخت نفقه حبس هم برایتان دارد .

سلام
مادر ایشان می تواند بابت نفقات جاریه دادخواست دهد و پس از ارجاع موضوع به کارشناس نفقه تعیین خواهد شد.

نفقه فرزند شامل گذشته نمیشود . و مبلغ نفقه درصورت عدم توافق با کارشناس رسمی دادگستری است

با سلام،
نفقه با توجه به وضعیت و نیاز ایشان تعیین خواهد شد، نفقه ی اقارب ناظر بر گذشته نیست

با سلام نفقه گذشته را نمیتوانند مطالبه نمایند در خصوص نفقه جاریه میتوانند طرح شکایت کیفری یا حقوقی نمایند میزان نفقه فرزندان متفاوت است معمولا در شهرهای بزرگ تا ۴۰۰ هزار تومان می باشد