تشکیل پرونده شخصیت چه معنایی دارد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۶۶ #90861558

سلام پرونده ای با اتهام آدم ربایی و ضرب و جرح عمدی که با صدور کیفرخواست و تشکیل پرونده شخصیت که در آن نوشته زندانی آقای.... به دادگاه کیفری استان ارسال شد
ودر دادگاه به دلیل نداشتن سابقه ۵سال زندانبه هشتاد میلیون ریال بدل الحبس تبدیل شد
تشکیل پرونده شخصیت چیست
تشکیل پرونده شخصیت به منزله صدور حکم زندان و زندانی کردن طرف است
اگر ممکنه واضح توضیح بدید

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
خیر تشکیل پرونده شخصیت ارتباطی به رای اصداری ندارد و در رابطه با مددکاری تشکیل می شود

سلام خیر به منزله صدور رای نمی باشد از حسث بررسی توسط مددکاری می باشد

با سلام
پرونده شخصیت متهم یک پرونده متفاوت از پرونده کیفری اوست، به دستور بازپرس و به موازات پرونده کیفری توسط واحد مددکاری اجتماعی تشکیل می‌شود و ضرورت تشکیل آن در برخی از جرائم پیش‌بینی شده است: " در جرائمی که مجازات قانونی آنها سلب حیات، قطع عضو، حبس ابد و یا تعزیر درجه چهار و بالاتر است و هم چنین در جنایات عمدی علیه تمامیت جسمانی که میزان دیه آنها ثلث دیه کامل مجنی علیه یا بیش از آن است، بازپرس مکلف است در حین انجام تحقیقات، دستور تشکیل پرونده شخصیت متهم را به واحد مددکاری اجتماعی صادر نماید. که شامل:
الف: گزارش مددکار اجتماعی در خصوص وضع مادی، خانوادگی و اجتماعی متهم
ب: گزارش پزشکی و روان پزشکی

باسلام واحترام خیر به منزله صدور حکم نمیباشد و صرفا از باب وضعیت شخصی ،اجتماعی متهم توسط مددکار است

تشکیل پرونده شخصیت از ملزومات رسیدگی به برخی جرایم می باشد و به معنای صدور رای نیست.

سلام خیر به معنی صدور حکم محکومیت نیست در تسگیل پرونده شخصیت مسایل شخصیتی فرد توسط مددکار بررسی میگردد

سلام، تشکیل پرونده شخصیت برای سنجش وضعیت متهم از باب روان شناسی است. پرونده شخصیت از امور مربوط به مددکاری است.