دادستانی می گوید که باید راننده بیاید و درخواست بدهد، صحت دارد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۵۳ #90757935

با سلام.
ماشین من تحویل راننده بوده توی شرکت کار میکرده. رفته بیرون از شرکت و واژگون شده. الان ۲ ماه است که خودرو در پارکینگ نیروی انتظامی بندر سیراف هست. راننده مصدوم شده بود که بعد از ۷ روز از بیمارستان ترخیص شده است. امروز به عنوان مالک خودرو رفتم دادسرای کنگان درخواست آزادسازی خودرو را بدم ولی دادستانی می گوید که باید راننده بیاید و درخواست بدهد ما با شما هیچ حرفی نداریم. ایا این درست است؟ آیا حرف دادستانی قانونی است؟
ماشین من ۴۸۵ میلیون خسارت دیده و میخوام ببرم تعمیرش کنم ولی دادستانی نمیزاره

مشاوره حقوقی تصادفات
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به مالکیت شما در خصوص خودرو دادستانی حق اظهار به شما اینکه راننده باید حضور داشته باشد را ندارد در صورتی که به موضوع اصرار دارد می توانید علیه وی در دادسرای انتظامی قضات شکایت کنید

با سلام
عمل ایشان یدون هیچ توضیحی فاقد وجاهت قانونی میباشد . اصل بر اثبات مالکیت و دسترسی مالک به مالش است. میتوانید به مافوق ایشان اعتراض نمایید.

ازادی خودرو با ارائه مدرک مالکیت و توسط مالک باید انجام پذیرد

ترخیص با سند مالکیت و توسط مالک باید انجام پذیرد. احتمالا از این طریق می خواهند راننده در دادسرا حاضر شود

با سلام به لحاظ قانونی دارنده سند مالکیت خودرو مالک محسوب می گردد و می بایست به لحاظ قانونی ماشین تحویل شما گردد در صورت تخلف قاضی می توانید علیه ایشان شکایتی مطرح نمایید

با سلام
ترخیص با سند مالکیت و توسط شما باید انجام پذیرد.
از این طریق می خواهند شخص در دادسرا حاضر شود.
در صورت نیاز ضمن تنظیم لایحه مناسب در این خصوص ، به سرپرست مجتمع قضایی مربوطه مراجعه نمایید .

درود
ترخیص با سند مالکیت و توسط شما باید انجام پذیرد به احتمال زیاد از این طریق می خواهند شخص در دادسرا حاضر شود.