ممکنه برامون جرم های دیگه‌ای رو بیان کنن مثله رابطه نامشروع؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۰ #90623050

لام وقت بخیر
من یک هفته پیش در جاده خودروام را گرفتن یک اقا و خانوم بودیم و سپس مارو بردن پاسگاه و خودرو رو توقیف کردن و بعد یه برگه با برگه‌ی پارکینگ ماشین به من دادن که داخل برگه نوشته بود (( فلان خانوم با شماره ملی .....سرنشین همچین ماشینی با همچین شماره پلاکی بودن و شرایط حجابشون درست نبود و بدحجاب بودن)) سپس این برگه رو به من دادن و گفتند به پلیس امنیت اخلاقی مراجعه کنم حالا رفتم اونجا میگن باید برای تعهد خانوم باشن و علاوه بر اینکه اینجا باید تعهد بدید باید دادسرا هم مراجعه کنید
میخواستم بدونم ممکنه برامون جرم های دیگه‌ای رو بیان کنن مثله رابطه نامشروع یا چیزی چون من با مامورا دهن به دهن شدم یه مقداری و اینکه باید به دادسرا مراجعه کنم یکم منو نگران کرده و اینکه لازمه برای این موضوع وکیل بگیرم یا نه مشکل زیادی برامون پیش نمیاد و داخل دادسرا هم یک تعهد میکیرن

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

توضیحات شما دلیل کافی برا اثبات جرم رابطه نامشروع کافی نیست

موضوع رابطه نامشروع با توضیحاتی که ذکر نموده اید همخوانی نداشته و جای نگرانی وجود ندارد .

با سلام
برای اثبات رابطه نامشروع نیاز به دلایل و شواهد و مدارک است و به راحتی نمیشود چنین ادعایی داشت