بنده باید از شهری که زوجه در ان ساکن است، اقدام نمایم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۸۱ #90231596

با سلام.حدود ده سال است که ازدواج داعمی دارم . خانمم منزل مشترک را بدون عذر موجه ترک کرده و به خانه مادر که در شهر دیگه ای میباشد پناه برده است.در حال حاضر بنده تصمیم شکایت را دارم.سوال این است که ایا بنده باید به شهری که زوجه در ان ساکن است اقدام نمایم یا از همین شهر خودم میتونم پیگیر بشم.در ضمن خانمم ثبت ثنا نمیباشد و ازدواج در شهر خودم صورت گرفته است.با سپاس از همه وکلا و کارشناسان

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام..
برای طرح دادخواست.. شما می توانید از دفاتر خدمات قضایی هر شهری ولو شهر محل سکونتتان اقدام به ثبت دادخواست بنمائیدـ ولی دادگاه صالح به رسیدگی، دادگاه محل سکونت زوجه می باشد..
موفق باشید..

می توانید با مراجعه به دفاتر خدمات قضائی شهر خودتان اقدام کنید اما رسیدگی به دادخواست شما در دادگاه محل اقامت همسرتان(زوجه)خواهد بود

"با سلام"
دادخواست خود را در نزدیکترین دفاتر قضایی اقامه نمایید ولی توجه داشته باشید در شهر محل سکونت همسرتان رسیدگی خواهد شد

با سلام
اولا شما برای ثبت دادخواست علیه همسر خود میتوانید از دفاتر خدمات قضایی محل زندگی خود اقدام نمایید
دوما دادگاه صالح برای رسیدگی به پرونده دادگاهی خواهد بود که همسر شما در ان حوزه سکونت دارد
سوما اگر ثبت ثنا نداشته باشد بایستی آدرس محل زندگی ایشان را قید تا احضاریه دستی انجام گیرد

می توانید دادخواست خود را در هر یک از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی، از جمله دفاتر واقع در محل اقامت خودتان ثبت نمایید. اما پرونده از طریق دفاتر مزبور به دادگاه محل اقامت همسرتان ارجاع خواهد شد.

با سلام

ابتدائا در یکی از دفاتر خدمات قضایی شهر خود اقدام به ارسال اظهارنامه رسمی جهت مراجعت همسرتان به منزل مشترک نمایید .

در صورتی که امتناع نمودند می توانید از دفاتر خدمات قضایی شهرتان دادخواست الزام به تمکین را نیز ثبت نمایید .

ولی جلسه رسیدگی در شهر محل سکونت زوجه خواهد بود .

از طریق دفاتر خدمات قضایی نسبت به ثبت دادخواست اقدام نمایید