چطور مهریه ام را بگیرم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۲۶ #90146478

با سلام.من ۵ ساله ازدواج کردم و بنا به دلایلی میخواهم از همسرم جدا شوم. همسر من وقتی متوجه این قضیه شد، ماشین و خانه را به نام مادرش کرد و مبالغ حساب بانکی اش را نیز به حساب فرد دیگری انتقال داد.من برای گرفتن مهریه با توجه به اینکه همسرم الان اموالی به نام خودش ندارد، میتوانم اقدام کنم؟ آیا راهی هست که این ادعا را ثابت کنم؟ لطفا منو راهنمایی کنید. با تشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام به دفترخانه ازدواج خودمراجعه نماییددرخواست صدور اجراییه نمایید.

با سلام، به دفتر خانه ای که ثبت ازدواج کردید برید تقاضا کنید اگر مالی هم نداشته باشند باز مکلف به دادن هستند با این تفاوت که قسط بندی می شود

با سلام دفترخانه ازدواج خود مراجعه کنید و درخواست صدور اجراییه مهریه دهید و اموالی که سند رسمی آن به نام همسرتان است قابل توقیف می باشد.

به دفترخانه ای که عقد ازدوج انجام شده مراجعه کنید و سپس به اداره ثبت

با احترام به دفترخانه ازدواج خود مراجعه کنید و درخواست صدور اجراییه دهید

سلام
درخواست صدور اجراییه از اجرائیات ثبت نمایید .

با درود از طریق دفترخانه و سپس اجرای ثبت اقدام نمایید