صدور شناسنامه چطور است؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۲۸۹ #89961339

مدارک مادر و پدر مادر ایرانی پدر خارجی
عقدنامه محضری
پروانه زناشویی
ثبت در شناسنامه مادر
مادر شناسنامه و کارت ملی
پدر گذرنامه

مدارک فرزند متقاضی :گواهی تولد معتبر بیمارستان، گذرنامه، مدارک تحصیلی داخی ایران

برای صدور شناسنامه اقدام کردم و پدر ۶ سال هست ایران نیست، اداره اتباع میگن باید پدر برای انگشت نگاری باشه یا اگر نیست یکی از مدارک (طلاق نامه، فوت نامه، مجهول المکان) رو ببریم
طلاق نامه و فوت نامه چون واجد شرایط نبود ناکام موند.
الان برای رفع این مشکل باید دقیقا چیکار کنم؟؟؟؟

مشاوره حقوقی اخذ شناسنامه
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

آنچه را در ارائه مدارک و مستندات اعلام نموده اید الزامی بوده و نیاز است.

امکان صدور میسر نمی باشد

بدون حضور پدر این امکان برای شما وجود ندارد.

با سلام و درود . با توجه به ضرورت حضور پدر امکان صدور برای شما میسر نخواهد بود .

سلام.امکان صدور برای شما میسر نیست.

بادرودوسلام هیچ راهی جز حضور پدر موجود نمی باشد.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید می توانید با همین مدارکی دارید شماسنامه بگیرید و اسمتان در شناسنامه مادر قید شود .