آیا شوهرم میتواند با اثبات رابطه نامشروع، از دادن مهریه به من شانه خالی کند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۵۲ #89959989

شوهرم ادعا میکند که من از طریق اینستا رابطه نامشروع داشته ام و اسکرین شات دارد.
آیا این مدرک معتبریست که در دادگاه بتواند طلاقم بدهد؟
و بگوید ایشون خیانت کرده و مهریه بهم تعلق نگیرد؟
(من حق طلاق دارم با مهریه)

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حتی اگر رابطه نامشروع را اثبات نماید باز هم شما مستحق دریافت مهریه هستید .

زن در هر حال مستحق مهریه است

شوهر نمی تواند بااثبات رابطه نامشروع ازمهریه شانه خالی کند .‌

با سلام
رابطه نامشروع موجب اسقاط حقوق مالی شما منجمله مهریه نخواهد شد

زوج برای درخواست طلاق به دلیل احتیاجی ندارد. اما باید کلیه حقوق مالی زن را از جمله مهریه پرداخت یا در خصوص پرداخت آن تعیین تکلیف کند.
خیر باعث عدم استحقاق شما به مهریه نمی شود. و می توانید حتی در صورت اثبات مهریه خود را مطالبه کنید.

صرف نظر از امکان اثبات یا عذم امکان ان این موارد ارتباطی به مهریه ندارد شما ذر هر حال مستحق مهریه بوده و به شما تعلق میگیرد