همچین ابلاغیه ای برای من آمده است، من در تهران هستم چکاری باید انجام بدهم ؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۵۶ #89866171

سلام وقت بخیر
ممنونم
موضوع ابلاغیه: ابلاغ اخطاریه احضاریه تعیین مهلت جهت انجام کاری برای شخص ذی سمت و مرتبط
صادر کننده: شعبه دادستانی دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان جزیره کیش
سایر اطلاعات: مهلت حضور ۷ روز از تاریخ ۱۳۹۸/۱۰/۱۵
علت حضور :دفاع از اتهام انتسابی
مهلت حضور : ۷روز
نوع علت حضور : دفاع از اتهام انتسابی دعوی ..... مقدم به طرفیت ..... و ..... مبنی بر دسترسی غیرمجاز به داده ها و سیستم های رایانه ای یا مخابراتی با توجه به علت حضور مندرج در این ابلاغیه به شما ابلاغ می گردد ظرف مهلت مقرر اقدام،در غیر اینصورت مطابق مقررات اتخاذ تصمیم خواهد شد.

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید ظرف یک هفته به شعبه مورد نظر در کیش مراجعه و از خود دفاع کنید

با درود ظرف ۷روز می‌بایست به دادسرای کیش مراجعه کنید

با سلام،
شکایتی علیه شما مبنی بر دسترسی غیرمجاز به داده های مخابراتی در دادسرای جزیره کیش ثبت گردیده و بایستی در مهلت ۷ روزه به شعبه مورد نظر در جزیره مراجعه و از خودتون در قبال اتهام انتسابی دفاع کنید‌ . در غیر این صورت بایستی عوقبی مثل جلب و یا حتی صدور قرار جلب به دادرسی رو به جون بخرید.
موفق باشید

مفهوم احضاریه این است که :
آقای ......... از شما و یک نفر دیگر به اتهام هک کردن سیستم و دسترسی غیر مجاز به اطلاعات دستگاه متعلق به خود شکایت کرده و به همین منظور برای دفاع از اتهام انتسابی باید ظرف مهلت یک هفته خود را به دادسرای کیش معرفی نمایید .