در آرای قطعی دادگاه ها تاریخ اجرای حکم از چه زمانی محاسبه می‌شود؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۷۵ #89541141

باسلام در آرای قطعی دادگاه ها تازیخ اجرای حکم از چه زمانی محاسبه می‌شود، اینجانب به دوسال حبس تعلیقی محکوم شده ام بدین خاطر نمی‌دانم از چه زمانی مدت تعلیق محاسبه می‌شود؟ ممنون اگر پاسخ دهید.

مشاوره حقوقی کیفری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در این موارد از تاریخ صدور و قطعی شدن حکم آغاز شده و اجرای احکام شعبه نیز جهت تفهیم موضوع و شروط لازم شما را به دادگاه احضار خواهد نمود .

تعلیق از تاریخ صدور قرار تعلیق اجرای مجازات ، صورت می پذیرد.

از تاریخ صدور حکم قطعی

محاسبه زمان (مدت)تعلیق از تاریخ صدور قرار تعلیق اجرای مجازات ، صورت می پذیرد.

با سلام قطعا مدت تعلیق شما از تاریخ صدور حکم اولیه (دادگاه بدوی یعنی دادگاه کیفری شهرستان) آغاز خواهد شد.

با سلام
تعلیق مجازات عبارت است از معلق ساختن مجازات کسی که مرتکب جرم تعزیری شده است تا به شرط اینکه در مدت معینی بعد از آن مجددا مرتکب جرم نشود به کلی از مجازات معاف شود.به این ترتیب تعلیق ،محکومیت جزایی را به تاخیر نمی اندازد بلکه اجرای مجازات را معلق نموده و احتمالا به تاخیر می اندازد و مدت تعلیق هم از تاریخ صدور قرار محاسبه می شود.

اگر قبل از شروع تعلیق بخشی از محکومیت اجرا شده باشه تعلیق از زمان توقف اجرای حکم است و اگر کل دوران محکومیت شما تعلیق شده باشه تعلیق از زمان قطعیت حکم شروع میشه