شاکی روال کاری مربوط به شکایت را رعایت نکرده است؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۵۹۰ #89322231

همسایه ها به من گفتند که همسایه ات مامور از کلانتری برای تحقیقات محلی اورده بود و از تو بابت فحاشی و اهانت و تهدید کردن وتوهین و....تحقیق میکرد طبق قانون چگونه ممکن است کسی بدون شکایت در دفترخدمات قضایی و بدون تشکیل پرونده درکلانتری و بدون ابلاغ بابت شکایت شاکی به منزل متهم توسط مامور کلانتری. برود مامور بیاورد برای تحقیقات محلی. اولاد ستور تحقیقات محلی رو دادیار و یا بازپرس دادگستری صادر میکند چون خود بنده هم که از ایشان شکایت کیفری کرده بودم همین روال کاری بابت شکایت رو طی کرده بودم.شاکی چگونه بدون شکایت در دفتر خدمات قضایی و بدون تشکیل پرونده درکلانتری و بدون ابلاغ به ادرس متهم رفته چنین کاری کرده ایا در کلانتری پارتی بازی کرده است و یا نفوذی دارد؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام امر با دستور قضایی انجام میشود ، بهتر است سامانه ثنا خود را چک کنید شاید متوجه ابلاغ شکایت از خود نشده اید

در پرونده‌های کیفری،قاضی طبق قانون باید ابتدا دلایل شاکی را بررسی ودر صورت وجود دلائل کافی متهم را احضار کند.‌به همین دلیل فعلا مشغول انجام تحقیقات است تا در صورت وجود ادله کافی بر توجه اتهام شما را احضار بکنه والا در صورت نبودن دلیل بدون احضارمتهم قرار منع تعقیب صادر میکنه

احتمالا ایشان شکایت خود را مطرح نموده و در مرحله ارائه ادله و تحقیقات است، سپس شما جهت ادای توضیحات احضار خواهید شد

سلام حتما دستور مقام قضایی بوده است موفق باشید

با احترام شاید تشکیل پرونده داده باشند و هنوز به شما ابلاغ نشده است

با سلام
ممکن است پرونده فعلا تعیین شعبه نشده به همین دلیل به شما پیامک ارسال نشده است.
قبل از تعیین شعبه، دادستان یا معاون وی می تواند دستور به انجام تحقیقات بدهد

با سلام ، باید با دستور قضایی صورت گیرد.