میتونم سوپیشینه بگیرم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۱۸۴ #89272558

سلام من حدود یک ماه درزندان بودم و با سند ازاد شدم دادگاهم چندماه دیگست ایا میتونم سوپیشینه بگیرم و سابقه ثبت میشه واسه کار دولتی میخوام سوپیشینه میتونم بگیرم مشکلی واسه کارم پیش نمیاد تو سوپیشینه میزنن جرمم رو یا نه بعلت سرقت بوده

مشاوره حقوقی کیفری
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حکم محکومیت باید قطعی شود.

سلام بعد از صدور رای قطعی و تحت شرایطی جرم واقع شده ممکن است سوء پیشینه محسوب شود.

درود
تا قبل از صدور رای قطعی و قبل از اثبات قطعی مجرمیت ، فاقد سوء پیشینه موثر هستید و مشکلی به وجود نخواهد آمد .

درود
خیر تا محکومیت قطعی نشود سوپیشینه ندارید.

درود :سو پیشینه هنوز ثبت نشده ،هنگامی که حکم قطعی برای شما از طرق دادگاه صادر شود،قابلیت ثبت وجود دارد.

در حال حاضر چون هنوز رای صادر نشده سوپیشینه موثر ندارید اما اگر جرم شما ثابت شود سوءپیشینه خواهید داشت.

سلام تا زمانیکه حکم قطعی صادر نشده امکان گرفت گواهی عدم سوء پیشینه وجود دارد