مسدود شدن حساب بانکی توسط دادستانی به چه علتی میباشد؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۵۷,۶۱۰ #89259

باسلام
حساب بانکی من توسط دادستانی یکی از شهر های استان مسدود شده من به بانک مراجعه کردم بانک فقط گفت به شماره نامه فلان دادستانی عمومی و انقلاب فلان شهر درخواست مسدود سازی حساب شما رو داده و بانک بسته گفتم حداقل متن نامه چیه و.. که ندادن گفتن فقط همین متن رو نوشته و تمام.

یکی از سایت هام که براش درگاه گرفته بود و از درگاهش به عنوان درگاه واسط استفاده میکردم و به سایت وی پی ان داده بودم سایتم فیلتر شد با این حال درگاهم بسته نشد از چند بانک مختلف درگاه دارم ولی حساب بانکی یکیشون مسدود شده و تا به الان هیچگونه تماس یا احضاریه ای برای من ارسال نشده.
قابل ذکر هست یک ماه هم نمیشه درگاه دارم و اینکه هنوز درگاهم بسته نشده. قبلا که دوستان داشتن درگاه رو بانک میبست ولی الان درگاه بدون مشکل کارمیکنه ولی حساب بسته شده.

1. من چیکار باید بکنم؟
2. شاکی خصوصی دارم ؟
3. درگاه واسط داشتن جرم محسوب میشه؟جرم قابل گذشته ؟
4.نحوه درخواست نیابت به شهر خودمون به چه صورت باید انجام بشه؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ممکن است شاکی خصوصی داشته باشید
باید به شعبه مراجعه کنید و مراتب را سوال کنید

با سلام
ممکن است دراستای توقیف اموال یا تامین خواسته یا شکایت شاکی خصوصی باشد
با احترام حاجی زاده

باسلام
مسدودی شماره حساب رو اونطوری که شما فرمودید که بانک اعلام نموده از طریق مکاتبه دادستانی بوده بایستی به دادستانی محل بانک عامل مراجعه نمایید و دلیل این کار رو جویا شوید در غیر اینصورت با حدثیات کاری از پیش نمی رود.

با احترام احتمالا شاکی خصوصی دارید یا اشتباهی رخ داده است

با درود می‌بایست حضوری پیگیری کنید

توقیف حساب می تواند دلایل مختلفی داشته باشد از بانک جویا شوید

سلام آنچه بنظر می رسد دستور مقام قضایی اقدام شده باشد که از بانک مرجع دستور دهنده را پیدا کنید واز طریق سامانه ثنا نیز ممکن است کلاسه پرونده را بیابید