بعد از صدور رای قطعی برای صدور اجرائیه و معرفی مال چه قدر زمان می برد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۶,۰۶۵ #89185783

با سلام زمان لازم برای ثبت اجراییه و معرفی مال توسط خوانده پس از قطعی شدن رای و گرفتن حکم جلب(مسدودی حساب) چقدر زمان میبرد؟

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حدود یک الی دو ماه زمان میبرد

به محض پرونده به اجرا برود بایستی اقدام شود ویک مهلت ده روزه داده می شود مال را معرفی کنند درغیر اینصورت جلب میشود البته اگر اعسار در مهلت کمتر از ۳۰ روزبعد حکم قطعی داده شود جلب نمی شود

اصولا در صورتی که رای حضوری باشد۳۰روز پس از قطعیت رای پرونده درصورتی که دعوی اعسار از سوی خوانده مطرح نشده باشد به اجرای احکام ارجاع میگردد و سپس با صدور اجرائیه مهلت۱۰روزه جهت پرداخت مبلغ محکوم به داده میشوددرصورت عدم اقدام خواهان میتواند تقاضای توقیف اموال وجلب کند

سلام
اولا از زمان رای قطعی و درخواست صدور اجراییه از سوی خواهان دقیقا ۳۰روز مهلت برای اعسار از پرداخت محکوم به ویا معرفی مال برای محکوم علیه است اگر اعسار بگذارد لااقل دوماه طول میکشه تا رای اعسار قطعی و قابل اجرا بشه

ابتدا باید درخواست اجرا رو داد که ظرف ده روز مهلت وجود دارد که بعد از آن پرونده رو بگیرید و به واحد اجرای احکام ببرید و تقاضای استعلام و توقیف اموال را نمایید

با سلام اگر حکم جلب و انسداد حساب از سوی محکوم له دریافت شده به معنای شروع اجرای حکم است و صدور مجدد اجراییه نیاز نیست. و محکوم باید فورا مال معرفی نماید یا دادخواست اعسار بدهد در غیر این صورت حکم جلب قابل اجرا خواهد بود.