آیا معتاد و بیکار بودن شهود باعث رد صلاحیت میشود؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۴۹۰ #88963738

سلام/ممنون با سایت خوب و مفیدتون
۲.و آیا تحقیقات محلی و بدگویی های همسایه ها هم تاثیری در رد شهادت میگذارد؟
۳.از شما اساتید که خبره هستید خواهش میکنم که چند نمونه سوال ریز و جزیی مطرح کنید، که ""تاثیر گذار""
هست، در رد شدن شهادت کذب شهود؟؟

۴.آیا شکایتی بعنوان پرونده سازی و اخاذی هست؟

۵.ایا نسخه ای از سوالات و جوابی که نیت دارم از شهود بپرسم را باید در اختیار قاضی قبل مواجهه قرار بدهم؟؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
صرف اعتیاد باعث رد شدن شهادت نیست و تحقیق محلی بله تاثیری در رد یا پذیرش شهادت دارد و تصمیم با قاضی است
و سوالات خود را جهت پرسیدن باید با اجازه قاضی انجام دهید

صرف معتاد و بیکار بودن باعث عدم اعتبار شهادت نیست، تحقیقات محلی بخشی از پروسه تحقیقات است و به نظر قاضی داوری اعتبار خواد بود، ضمنا جمله تاثیرگذار ثابت و مشخصی وجود ندارد بلکه باید نسبت به شهادت ادا شده بهترین پرسش و سخن را در جریان دفاع انتخاب کرد، عنوان اتهامی منطبق با نظر شما افترا و تحصیل مال از طریق نامشروع است، اصولا هرگونه حرفی زدن در محضر دادگاه باید با اجازه دادگاه باشد اما نیازی به تهیه لیست پرسش ها و از قبل در اختیار قاضی قرار دادن نیست مگر اینکه رییس دادگاه ترتیب خاصی جهت رسیدگی در این خصوص در نظر گرفته باشد.

خیر احراز صحت و اعتبار شهادت با قاضی دادگاه است و اعتیاد و بیکار بودن مانع پذیرش شهادت نخواهد بود

این ویژگی ها که فرمودید باعث رد شهود نمیگردد تنها استشهادیه محلی و سایر مدارک میتواند موجب شود قاضی به شهود در صدور رای توجهی ننماید یا کمتر توجه کند.

با سلام بیکاری خیر ولی اعتیاد بستگی به اوضاع شخص معتاد دارد

با سلام . در شهادت فرد بیکار یا متعادی که متجاهر نباشد مانعی دوجود ندارد ولی شما می توانید شهود را جرح نمایید و قبول شهادت شهود بسته به نظر دادگاه است

پذیرش شهادت شهود ویا عدم پذیرش آن با مقام قضایی است صرف اعتیاد وبیکار بودن برای رد شهادت موضوعیت ندارد.