مجازات سرباز فراری چه خواهد بود؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۴,۲۵۵ #88842688

سلام خسته نباشید میخواستم راجبه خدمت سربازی سوال بپرسم همسر من خدمتش تموم شد مرداد ۹۸ وردی سال ۹۶ اما به ایشون ۷ ماه اضاف زدن بخاطر غیبتی که داشت و موند در صورتی که ایشون حضور داشت در یگان خدمتی دادگستری باز هم بهشون اضاف زدن و گفتن حضور نداره در صورتی که اونجا بوده ما یکساله ازدواج کردیم این ۷ماه و موند و گفتن بازم باید بمونه بدون هیچ حقوقی کرایه خونه اب برق گاز خرجی خونه کی باید خرجی مارو بده ما هیچکس و نداریم و منم تو این شهر غریبم توان ادامه خدمت و نداشت و نرفت الان میخوام بدونم بعد ۶۰ روز که فراری محصوب میشه با اینکه خدمتش تموم شده و اضافه خدمتش که سه ماهه و دیگه نرفته چی میشه ما باید چیکار کنیم و بنظرتون دادگاه چه حکمی صادر میکنه؟ درحال حاضر ۲۸ ماه خدمت کرده تو این مدت اضاف هم نه حقوقی نه بیمه ای نه کم شدن خدمتی هم تو منطقه بد اب و هوا بوده هم از خونه اش دور بوده ازدواج هم کردیم هیچی تغییر نکرد راهنمایی کنید چقدر جریمه داده میشه یا زندادن بخاطر سه ماه اضافی که بخاطر شرایط سخت نتوانسته برود. با تشکر

مشاوره حقوقی سربازی و نظام وظیفه
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام حبس و جزایی نقدی ولی برای بار دوم
بار اول اضافه خدمت شامل میشه

باسلام مجازات سرباز فراری میتواندحبس بهمراه داشته باشد

طبق قانون نیروهای مسلح دردادگاه نظام بررسی میشودحبس یاجزای نقدی

درود بخشنامه ها ی قضایی نیروهای مسلح موضوعی که فرمودید قابل عفو هستید

با سلام و احترام ،برابر تفاهم نامه فیمابین سازمان قضایی نیروهای مسلح و نیروهای مسلح ،با توجه به موضوعی که مطرح نمودید قابل بخشش خواهد بود. خود را به یگان مربوطه معرفی و از مصوبات این تفاهم نامه بهره مند گردید.موفق باشید.

سلام اخرین تغییرات وهمه موارد مربوط به سربازی در دفترچه نظام وظیفه قید شده است

با سلام و احترام

در رویه عملی مجازات فرار از خدمت برای بار اول صرفا جزای نفدی معمولا تا یک میلیون تومان است.