چگونه ثابت کنم که خواستگار خواهرم سوءپیشینه دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۶۶۷ #88805420

سلام
به همه کسانی که دارند اینو میخونن من تازه با این سایت آشنا شدم ما خانواده پولداری هستیم دستمان به دهن مون میرسه برای خواهرم یه خواستگار اومده طرف من میدونم که اهل خلاف هست ولی نمیدونم چطوری باید ثابت کنم که دزد هست.
میخوام بدونم کسی میتونه باید چطور سوءپیشینه بگیرم؟
از طرف لطفا کمک کنید!
طرف به خاطر مال و اموال اومده خواستگاری و من نمیتونم به خانوادم ثابت کنم این طرف دزد هس ولی میدونم شده پیشینه داره حتما.

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تنها راه این است که از ایشان بخواهید گواهی سوپیشینه ارائه کند

سلام از طریق پلیس +۱۰ و با حضور خواستگار می توان درخواست صدور گواهی عدم سوء پیشینه نمود .

با خواستگار به پلیس +۱۰مراجعه و ایشان فرم درخواست راتکمیل کند جهت اخذ انگشت نگاری ، و یا اگر آشنایی دارد که شرکت دارد ، ایشان میتواند برای خواستگار معرفی نامه صادرکند جهت اخذ انگشت نگاری

بهتر است چنانچه ایشان همکاری لازم را با شما دارد در راستای اثبات حسن نیت از او بخواهید گواهی عدم سوء پیشینه موثر کیفری از پلیس به اضافه ده اخذ و به شما ارایه دهد.

با سلام
استعلام سوء پیشینه فقط با درخواست متقاضی و اصولا با معرفی نامه از دفاتر پلیس +۱۰ انجام میشه و پاسخ استعلام معمولا ظرف حدود ۱۰ روز به ادرس متقاضی ارسال میشه. بنابراین امکان اخذ گواهی سوء پیشینه برای دیگری امکان پذیر نیست.