نحوه شکایت از همسایه مزاحم چگونه است؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۷,۹۶۶ #88744

با سلام
اینجانب در یک مجموعه مسکونی 2 واحدی زندگی میکنم . مدتی است پسر همسایه که حدود 24 سال سن دارد اقدام به ریختن بازی روی PS4 و X-BOX می نماید و هر روز تعدادی جوان به در منزل ما مراجعه نموده و با ایشان در خصوص نحوه بازی و اشکالات و ... صحبت می نماید . گاهی اوقات ایشان جوان ها رو هم داخل حیاط منزل می آورد . با توجه به اینکه منزل ما مسکونی است و اینجانب داری زن و فرزند دختر بزرگ هستم تاکنون چندین بار به ایشان اعتراض کردم که موثر واقع نشده است . لطفا بفرمایید چگونه میتوان از ایشان شکایت نمود ؟

مشاوره حقوقی ممانعت از حق
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر مزاحمت ایجاد شده باشد میتوانید شکایت کنید وگرنه حیاط مشاع بوده و حق استفاده مشترک دارد

بنام خدا،تحت عنوان مزاحمت میتوانید از ایشان شکایت کنید.

با احترام میتوانید به عنوان مزاحمت شکایت کنید.

با سلام درود
مصالح کنید در درجه اول و بعد با شاهد یا دوربین مداربسته شکایت مزاحمت کنید.

با استناد به شهادت شهود شکایت مزاحمت مطرح نمایید

سلام
می توانیدبعنوان ایجاد مزاحمت شکایت کنید

تا زمانی که ایشون برای شما مزاحمتی ایجاد نکردن نمیتونید علیه شون اقدامی کنید
اما اگر باعث ازار و اذیت شما میشن و مدرکی دارید میتونید اقدام کنید