با توجه به عدم پرداخت به موقع خریدار درخواست فسخ قرارداد و دریافت وجه التزام میتونم بدهم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۱۶۰ #88654599

بنده به عنوان مالک اپارتمانی را به شخصی دیگری با بیعنامه فروخته ام که در مبایعنامه شرط زیر را قید کردم
در صورتی که در موعد مقرر الباقی مبلغ ثمن معامله را پرداخت ننماید مبایعنامه بدون نیاز به مراجعه به مراجع قضایی کلا فسخ و مبلغ پرداخت شده به عنوان وجه التزام ضبط میشود و بدینویسله خریدار حق هرگونه شکایت و اعتراضی را از خود صلب می‌نماید

درضمن زمان تحویل اپارتمان همزمان با انتقال سند در دفترخانه اسناد رسمی می باشد و کلید اپارتمان فقط به عنوان امانت به جهت تعمیرات اپارتمان به خانم سیده سعیده ابراهیم نژاد تحویل شده است و حق هیچگونه دخل و تصرفی تا زمان انتقال سند در دفتر خانه اسناد رسمی ندارد و در صورت عدم ایفای تعهدات مشمول ماده ۶۷۴ قانون مجازات اسلامی خواهد بود.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت عدم موافقت خریدار میبایست دادخواست تایید فسخ معامله را بدهید

سلام ابتدا اقدام به ارسال اظهارنامه مبنی بر اعلام فسخ نمایید

بادرودوسلام بدوا اظهارنامه ارسال نمایید.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشیدبدوا اظهار نامه خود را مبنی بر اعلام فسخ ارسال نمایید

میتوانید ابتدا فسخ را به وسیله اظهارنامه اعلام نموده و سپس جهت تایید آن دادخواست به دادگاه تقدیم کنید.

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

با سلام
ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید سپس دادخواست دهید