آیا بنده میتوانم ازین خانم بخاطر تهمت و شکایت اشتباهش شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۳۲۵ #88522582

سلام خدمت وکلا و کارشناسان محترم‌.خسته نباشید.
((شرح مختصر)):
__بنده به جرم خیانت در امانت متهم‌شده ام و به دادیاری فراخوانده شدم. خانمی ادعا کرده که من سوار بر پرایدی نقره ای بودم،و از این خانم تقاضا کرده ام که ده تومن پول بنزین کمک کند به من، این خانم کارتش را داده و چون کلیه درد داشته جلو عابر بانک نیامده!!، و من سو استفاده کرده ام به جای ده هزار یک میلیون به (کارت پدرم) انتقال داده ام!!!!!
لازم به ذکر است،پدرم سال گذشته کارت بانکی اش را سرقت کرده بودند،و گویا رمز کارت پشتش نوشته شده بوده احتمال زیاد سارقی که کارت را سرقت کرده اقدام به کلاهبرداری ازین خانم کرده بوده، و پول را به کارت پدرم که سرقت کرده بوده انتقال داده است، این خانم شاکی وقتی دیده پدرم فردی پیر و ناتوان است، من را متهم‌کرده است، درحالی که تابحال اصلا ندیده ایم یکدیگر را !!!! و روحم هم خبر نداشته.
__((سوال))__
با توجه به اینکه من مطمئن هستم از خودم که این جرم را مرتکب نشده ام.پس هیچ مدرکی دال بر گناهکار بودنم نیست.
۱_ آیا این خانوم میتواند بدون هیچ‌ مدرکی من را محکوم‌کند؟؟؟
و چون دستش به دزد اصلی نمیرسد بخواهد از من پولش را بگیرد!!!!؟؟!!!

مشاوره حقوقی کیفری
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و درود . شما میبایست برای باز بینی دوربین عابر بانک مربوطه که کارت به کارت انجام شده درخواست نمایید .

سلام بار اثبات بر عهده مدعی است و اگر دلایل محکمه پسند تداشته باشند تبرئه می گردید.

چون مدعی ایشان هستن باید ادعای خودرا ثابت کنن ودوربین میتونه براتون کمک کند

شامی باید ادعای خود را مستند به ادله اثبات کند

بادرودوسلام شاکی باید ادعای خودرا اثبات نماید.

با سلام، شاکی باید شکایت خود را اثبات نماید شما هم برای اثبات بی‌گناهی خود موارد ذکر شده را در دادگستری بیان نمایید. در صورت صدور قرار منع تعقیب میتوانید علیه ایشان شکایت افترا را مطرح نمایید.

باسلام
شما میتوانید باز بینی دوربین عابر بانک مربوطه که کارت به کارت صورت گرفته را تقاضا نمایید