آیا با داشتن چند اسکرین شات و پرینت خط میتوانند من رو به رابطه نامشروع متهم کنند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۱۱ #88427232

سلام
اینجانب سال پیش با خانمی رابطه داشتم و ایشان از بنده پنهان کرده بودند که شوهر دارند
حالا شوهر ایشان متوجه این موضوع شده و چند screenshot هم از چتهای ما دارند
شوهر این خانم از بنده میخواد که در دادگاه حاضر بشم و تمام ادعاها مبنی بر رابطه نامشروع خودم با این خانم رو بپذیرم و بعد شوهر ایشون که شاکی من میشن رضایت بدن
الان از کلانتری با من تماس گرفتن اما جواب ندادم
لطفا راهنمایی کنید من خیلی وقت کمی دارم

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت احراز انتساب به شما، قابلیت اثبات دارد

"با سلام"
به هیچ وجه تن به این اقرار ندهید
اسکرین شات فقط اماره است میتواند ادیت گردد
بنابراین کاملا منکر قضیه شوید

با سلام وقت شما بخیر
اقرار به ضر خود در هر موضوعی اثبات کننده ادعای طرف می باشد که احتمال قوی نتیجه دلخواه شما را نخواهد داشت لطفا با درایت و در نظر گرفتن وجدان هر آنچه را اتفاق افتاده با صداقت بیان کنید هر چند داشتن رابطه با چت و ..جرم و دارای مجازات است اما رابطه نامشروع دون زنا محسوب میشود و مجازات آن مبلغی جزای نقدی در حساب صندوق دادگستری از جنبه عمومی جرم بوده و زندان و شلاق هم به همراه دارد البته نظر قطعی در صورت اثبات موضوع با مقام رسیدگی کننده است.هیچ عقل سلیمی به ضرر خود عملی انجام نمیدهد .لطفا عاقلانه و صبورانه با مشکل برخورد نمایید.
در صورت رضایت از پاسخ امتیاز فراموش نشه😌

با سلام
هر چند اسکرین شات و چت ها اماره ای بر دلیل وجود رابطه نامشروع است اما اگر شما در دادگاه اقرار نمایید دیگر نمیتوانید از زیر این جرم خارج شوید و معلوم نیست شاکی شکایت دهد یا نه .

بهترین دلیل برای احراز وقوع بزه ، اقرار است ولی سایر موارد همگی قرینه و اماره محسوب می شود.
ضمن اینکه ضمانتی هم وجود ندارد که شاکی بعدا رضایت بدهد و اگر هم رضایت بدهد تاثیری در مجازات داشته باشد یا خیر؟