چطور قانونا میشه حق مادرم را گرفت؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۹ #88363864

سلام مادر من چهارتا خواهر و برادر دارد که ۳ برادر و یک خواهر غیر از خودش برادر و خواهر دیگر ارث مادربزرگ که به مادرم میرسیده را بین خودشون تقسیم کردند و همچنین مقداری از اموال مادرم که حق الارث ش بوده را بابت بدهکاری برادر شان بدون رضایت و سندی داده اند و (نزول برادرشان که فوت کرده)مادرم من اصلا حق خودش را نداده و هیچ سندی و کاغذی نداریم و وصیت نامه ای هم از مادربزرگ م غیر از یک برگ کاغذی که پس از فوت نوشتند و امضا کردند و مادر من اصلا راضی نبوده آیا در این مورد کاری میشه انجام داد اموالی که خبر دارند برادرانش از مکان ش ولی محل اراضی را نشان نمیدهند چطور میشه حق مادرم را گرفت

مشاوره حقوقی ارث
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
مادرتون می توانند برای حصر وراثت درخواست نامه کتبی مشتمل بر نام و مشخصات درخواست‌کننده و متوفی و ورثه وی و اقامتگاه آن‌ها و نسبت بین متوفی و وراث؛ را به دادگاهی که اخرین محل اقامت متوفی بوده تسلیم کند ومرجع صلاحیت‌دار جهت درخواست و صدور گواهی انحصار وراثت، شورای حل اختلاف آخرین محل اقامت متوفی یا آخرین محل سکونت مرحوم می‌باشد.
اگر مراجعه کنید حتما شما را برای ادامه ی کار راهنمایی می کنند

سلام
باید دادخواست انحصار وراثت بدید به شورا حل اختلاف
بهتر مشاوره تلفنی بگیرید تا بهتر بشه مشکل بررسی کرد