دیگر مدت زمان عده وجود ندارد؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۱۷۷ #88293021

سلام و عرض ادب و خسته نباشید ..ببخشید قبلنا می‌گفتید در قبال بخشش مهریه و جاری شدن صیغه طلاق در مدت زمان عده (سه ماه و ده روز) زوجه میتواند در این مدت به مهریه رجوع کرده و حالا جدیدا می‌فرمایید که در قبال جاری شدن صیغه طلاق دیگر زن نمی‌تواند به مهریه رجوع کند ؟ایا قانون عوض شد

مشاوره حقوقی خانواده
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای اظهارنظر باید اسناد بررسی شوند

سلام
بستگی به نوع طلاق و مندرجات در رای دارد

سلام وقت بخیر
کماکان امکان رجوع برای زوجه وجود دارد.

با درود. قانون عوض نشده. بلکه اگر در هر حالت زوجه ؛ زوج را از پرداخت مهریه ابراءنماید درهر زمانی حق رجوع به مطالبه مهریه را ندارد.ولی بخشش ویاهبه نماید میتواند رجوع کند

در طلاق بائن خلع، حق رجوع به ما بذل برای زوجه وجود دارد.

امکان رجوع هم چنان وجود دارد

سلام، همچنان به موجب قانون، حق رجوع به ما بذل برای زوجه وجود دارد.