آیا صرف تقاضای طلاق میتوان نصف اموال مرد را گرفت؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۶۳ #88204167

سلام . من خانمی هستم که همسرم تقاضای طلاق داد و چون بهانه ای نبود تنصیف مال برای من زدن و ۱/۵ دانگ از ماشینش که سراتو بود و اجرت المثل و مهریه که ایشان کامل به صندوق دادگاه ریخته بود ولی بعد یکسال از روند پرونده زوج در دادسرا شکایت روابط نامشروع برای من داده که حق و حقوقم را ندهد و مرا تحدید کرده که ابرو ریزی میکندو باید حق و حقوقت راببخشی و برایم پاپوش درست کرده
ایا مرا در پرونده روابط نامشروع محکوم کند حقوق و حقوق من از بین میرود؟؟ تنصیف مال و اجرت المثل ؟؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
خیر از بین نمیرود چون در آن زمان ایشان دادخواست طلاق داده است و رابطه ای هم در آن زمان مطرح نبوده است و اثبات رابطه نامشروع باید با دلایل محکمی باشد که شما نیز حق دفاع دارید .