چگونگی اخذ کلید عمارت در اجرای حکم خلع ید مشاعی رو لطفا توضیح بدهید؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۱۳ #88162806

با عرض سلام و وقت به خیر خدمت وکلا و مشاوران گرامی
در پرونده دادخواست خلع ید مشاعی در نهایت به اجرای حکم رسیده ام که در متن آن اشاره شده است که "کلید عمارت مسکونی اخذ و به همراه صورتمجلس تنظیمی به این اجرا ارسال گردد". اکنون پرسش این است که با توجه به این که کلید عمارت در اختیار متصرف بوده است، آیا ایشان کما فی السابق می تواند از ملک استفاده نماید؟ اگر پاسخ مثبت است چگونه می توانم از این کار جلوگیری نمایم؟ با تشکر

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام این اختیار را دارید قفل در را عوض نمایید.

با سلام بعد از اجرای حکم خلع ید ، کلید در اختیار محکوم له قرار می گیرد.

درود . دستور تعویض قفل از دایره اجرای احکام صادر میشود وکلید در اختیار اجرای احکام قرار میگیرد

میتوانید با هماهنگی دادگاه قفل ها را تعویض نموده و کلید جدید را به اجرای احکام تحویل دهید.

با سلام
از کل ملک خلع ید صورت میگیرد و در اختیار اجرا گذاشته میشود.

با درود خیر، هیچکس حق استفاده ندارد حتی خواهان.باید توافق نمایند.
یا تقاضای افراز و تفکیک مال مشاع را مطرح نمایند

با احترام با اذن دادگاه قفل ملک تعویض شده و کلیدجدید به اجرای احکام داده میشود