دیه من چگونه محاسبه میشود؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱,۲۷۶ #88106368

سلام من درسال ۹۷ ماه اردیبهشت با ماشین سنگین که خودم راننده بودم تصادف کردم. و ضایع نخاعی شدم. پزشک قانونی ۳دیه کامل داده.ولی بیمه ایران میگه چون مقصر حادثه هستی. یه دیه کامل هم تحلق نمیگیری. میگن ما ایین نامه داریم .
حالا من چه کنم باید چه کار کنم؟
ممنون

مشاوره حقوقی دیه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قانون حمایت از راننده مقصر حادثه در تاریخ ۱ مرداد ۹۵ تصویب و از تاریخ ۲۳ مرداد ۹۵ لازم‌الاجرا شد.

در قانون پنجم توسعه راننده مقصر درحکم شخص ثالث می باشد وحتی تعدد دیات شامل شما میشود

سلام دوست گرامی
شما می توانید دیه خود را بگیرید و آیین نامه نمی تواند برخلاف قانون باشد

شما می توانید به دیه خود برسید حتما خودتان ویا از طریق وکیلتان پیگیری کنید

درود برشما

ارزوی سلامتی برای شما دارم

چون در قانون برنامه توسعه پنجم موکدا تاکید شده بود که در مورد راننده مقصر سوانح همانند ثالث جبران خسارت شود و همینطور در ماده ۳قانون ببمه ثالث ۹۵ درمورد پرداخت فقط یک دیه بحثی نشده میتوان استنباط کرد تعدد دبات در مورد راننده مقصر قابل وصول و دربافت است

بیمه طبق تعهد خویش مسئول پرداخت دیه است

با سلام و احترام
اصولا دارندگان خودروی سنگین دارای بیمه بدنه و کامل هستند.
با این فرض میتوانید پیگیر اخذ آن از بیمه ی مرکور و در صورت عدم همکاری،از طریق دادگاه پیگیری نمایید.
سپاس