در صورتی که همسرم در مورد شغلش و تحصیلش بعداز ازدواج به من دروغ گفته می باشد می توانم بابت فریب در ازدواج از وی شکیات کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۱۵ #88099105

سلام وقتتون بخیر
بعد از عقدم فهمیدم همسرم در مورد شغلش به من دروغ گفته ، شغلشون کشاورزی هستش و گفتن سالی دو هکتار کشاورزی میکنن. ۶ ماه بعد از عقد و زمان برداشت محصول متوجه شدم حدود یک هکتار کشاورزی میکنه و الان سال سومی هست که به همون میزان کشت و کار داره و چندین باز اعتراضم رو بیان کردم ولی توجهی ندیدم.
مورد بعدی که قبل از عقد با ایشون صحبت داشتم قول داده بود که ادامه تحصیل بده ولی بعد از عقد کلا انکار کرد. در صورتی که برای من این موضوع خیلی مهم بود و شرطم برای انتخاب ایشون شغل و تحصیلاتش بود. از بقیه نظرها مشکلی نداشت.از نظر من با فریب من به دست آوردن. جایی خوندم که حق طلاق با زن میشود اگه دروغ در ازدواج یا فریبی بوده باشد درست است؟

مشاوره حقوقی فسخ نکاح
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
خیر تدلیس نیست و فریب هم نیست .

سلام این مواردی که گفتید ، عدم انجامشان حق طلاق ایجاد نمی کند و تدلیس در نکاح هم نیست .

با سلام
این امر فریب محسوب نمی شود.