آیا درباره ارث مادری‌ام هم می‌توانم شکایتی را مطرح کنم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۱۶ #87949064

دختر بزرگ زن سوم پدرم هستم که بعد از ۲۰سال به دلیل اطلاع یافتن از اینکه ارث پدری‌ام به صورت ناعادلانه وقانونی تقسیم نشده و از سوی یکی از بزرگان فامیل بین خواهران و برادرانم که از دو همسر دیگر پدرم هستند، تقسیم شده قصد شکایت و انحصار وراثت دارم که می‌خواهم بدانم می‌توانم بعد از این مدت طولانی این شکایت را مطرح کنم یا نه؟واینکه ارث بدون حضور امضای من تقسیم شده
ضمن اینکه ارث مادری‌ ام (یک هشتم) هم توسط همان بزرگ فامیل به دو تن از برادرانم که یکی تنی و دیگری ناتنی است تقسیم شده و در برگه‌ای که مهر دهیاری خورده گفته شده که پس از مادرم به این دو برسد، در حالی که یکی از برادرانم فوت شده و مادرم هنوز در قید حیات است.وبدون درجریان گذاشتن من این ارث بادرقیدحیات بودن مادرم تقسیم شده آیا درباره ارث مادری‌ام هم می‌توانم شکایتی را مطرح کنم؟ آیا حالا که برادرم قبل از مادرم فوت شده، این ارث همچنان به او تعلق می‌گیرد یا نه؟

مشاوره حقوقی ارث
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اظهارنظر مستلزم بررسی اوراق است.

سلام.مدارک به طور دقیق بایستی بررسی شود....

سلام وقت بخیر
اظهار نظر در این خصوص نیاز به بررسی اوراق مربوطه دارد.

ارائه راهکار و اظهارنظر منوط به اخذ توضیحات است

باسلام اظهارنظر دقیق نیازمند بررسی اسناد و مدارک است.

با سلام
بایدمدارک به طور دقیق بررسی شود

با درود اظهار نظر نیازمند بررسی دقیق مدارک و تقسیم نامه است