اگر برای شاکی حکم جلب صادر شده، اینجانب میتوانم پیگیر جلب شاکی باشم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۵ #87826646

سلام
در ابلاغیه نهایی که اینجانب به عنوان متاشاکی در پرونده حضور داشتم متن زیر عینا آمده لطفا توضیح دهید این قرار تعقیب برای چه شخصی صادر شده؟
اینجانب یا شاکی ؟
و اگر برای شاکی حکم جب صادر شده ،اینجانب میتوانم پیگیر جلب شاکی باشم؟
و آیا میتوانم اعاده حیثیت نماییم؟
""
ریاست محترم دادسرای عمومی و انتقلاب شهرستان ....
احتراما، در خصوص شکایت آقای .... علیه آقا ..... دائر بر ایجاد مزاحمت ملکی با عنایت به محتویات پرونده و نظر به عدم احراز مالکیت شاکی ، دادیاری به دلیل فقد سمت شاکی ، مستندا به ماده ۱۲ و بند ۲۸۹ قانون آیین دادرسی کیفری قرار موقوفی تعقیب ایشان را صادر و اعلام می نمایید. ""

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مفهوم ابلاغیه ان است که شاکی پرونده سمتی برای اقامه دعوا علیه شما نداشته است

با سلام و احترام... قرار موقوفی تعقیب برای شما صادر شده است شاکی نتوانسته دلیل محکمی برای اتهام انتسابی به شما ارائه دهد. حکمی جلبی نیز صادر نشده و به صرف شکایت کیفری نمی‌توانید اعاده حیثیت نمایید