جابجایی محل خدمت و تنزل پست سازمانی به رضایت کارمندان بستگی دارد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۵,۴۳۰ #87820

سلام بر وکلای محترم من حدود یک و نیم سال پست ریاست یه اداره دولتی رو داشتم که بعد این مدت قرار شد عوض بشم مدیر کل سازمان ازم خواست بیام مرکز استان با پست کارشناس مسوولی منم شفاها گفتم پست کارشناس مسوولی رو بدین ولی محل خدمتم تو شهرستان مرزی (یکی از شهرستانهای استان که چارت تشکیلاتی نداشت) باشه اونم قبول کرد بعد پست کارشناس مسولی مرکز استان رو دادن و با ابلاغ رفتم اون شهر حدود سه سال اونجا بودم که دفتر نمایندگی شهرستان تو سازمان مدیریت تایید شد و بدون اینکه نظر منو بخوان پست کارشناس مسوولی مرکز استان رو گرفتن و یه پست کارشناسی از چارت جدید شهرستان محل خدمتم رو برام زدن حالا بازم بدون اینکه از من نظر بخوان فرستادن یه شهر دیگه با یه پست دیگه سوالم اینجاست که اولا
1)اونا اصلا میتونستن اون پست کارشناس مسوولی رو ازم بگیرن؟
2) زمانیکه من پست کارشناس مسولی مرکز استان رو داشتم و با ابلاغ تو گمیشان بودم حق ماموریت شامل من میشه؟
3) جابجایی محل خدمت مستخدم بدون اجازه مستخدم رو میتونن انجام بدن؟
اینم عرض کنم هیچ تخلفی صورت نگرفته یا رایی از تخلفات اداری صادر نشده

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام در دستگاههای اجرایی دولتی یکسری ضوابط و قوانین داخلی وجود دارد که با ابلاغ بالاترین مقام مسئول آن سازمان یا ارگان بصورت قوانین داخلی نهادینه می گردد و چون داخلی است بسته به سلیقه مدیران تغییر می کند یعنی امکان دارد بخشنامه یک مدیر این باشد ولی با تعویض مدیر قبلی ، مدیر جدید بخشنامه های جدیدی را ابلاغ کند و چون داخلی است و به اختیار و سلایق مدیران در نحوه مدیریت شان بستگی دارد ناقض قانون دیوان عدالت اداری بر اساس اختیاراتی که قانون استخدامی کشور به آنها داده ، محسوب نمی شود لذا مدیران بر اساس نیاز سازمانی می توانند تصمیم بگیرند و اگر محل خدمت شما شهرستان بوده ولی مزایای استان در حکم کارگزینی شما لحاظ شده از مصادیق تخلفات اداری محسوب شده و قابل پیگیری در دیوان عدالت اداری است لذا موضوع نیاز به بررسی بیشتری دارد.

سلام باتوجه به ایین نامه استخدامی مدیر باهماهنگی سازمان بالاتر و هماهنگی با شما انجام گرفته وبه شما احترام و اختیار جابجایی داده اید و این کار انجام شده است لذا فوق العاده مرزی بر اساس ایین نامه اداره مذکور پرداخت میشود موفق باشید

وفق قانون مدیریت خدمات کشوری تغییر محل خدمت بدون موافقت مستخدم و تنزل پست اصلی چه با موافقت و چه به نظر دستگاه وجاهت قانونی نداشته مگر اینکه در هیات رسیدگی به تخلفات اداری دستگاه مربوطه به جهت احراز تخلفات و با صدور رای محکومیت به مجازات تغییر محل جغرافیایی خدمت یا تنزل از مقام و پست محکوم شوید
موفق باشید

با سلام
تغییر پست سازمانی مستخدم که منجر به تنزل مقام شود تنها با رای هیات رسیدگی به تخلفات اداری امکانپذیر است و اداره مجاز به تغییر محل جغرافیایی خدمت نیز نبوده است. بنابراین امکان پیگیری موضوع توسط شما از طریق دیوان عدالت اداری وجود دارد.

اصوالا و طبق قانون تخلفات اداری تنزل پست و جابه جایی جغرافیای محل خدمت از تنبهات اداری می باشد و در صورت عدم وجود تخلف می بایست رضایت کارمند جلب گردد در غیر این صورت دستگاه تخلف نموده و برای کارمند حق شکایت وجود دارد
اگر شما با حکم ماموریت به محل خدمت گمیشان رفته اید می توانید حق ماموریت مطالبه کنید نوع ابلاغ اعلامی از سوی دستگاه مهم است

تغییر پست سازمانی برای کارمندان رسمی و پیمانی اگر موجب تنزل رتبه و طبقه نشود از اختیارات مدیر دستگاه است.
تنزل مقام یک امر تنبیهی است که اجرای آن نیاز به رای هیت تخلفات دارد ولی در رویه دستگاه ها تنزل مقام هم می دهند و گاهی شعب دیوان ایرادی نمی بینند
تغییر محل جغرافیایی خدمت هم از زمجازات اداری است مثلا از حوزه استان تهران کارمتد را بفرستند استان البرز که این مورد نیاز به رای هیت یا درخواست مستقیم کارمند دارد

بسمه تعالی : ج۱) خب برادرمن وقتی شفاها بهت گفتن یعنی حرمت شمارو گرفتن و الزامی ندارن.اما جواب قانونی میشه اینکه برابرقرارداد و آیین نامههای استخدامی تنزل رتبه و انتقال به جاهای پست تر باید با ذکر علت و اعلام قبلی به شما باشه مگر در صورت ماموریت موقت که جواب منفی ست ولی از حقوق و مزایای پست و محل اصلی یا قبلی برخوردارید . اما برای ارتقا عموما بنا بر تقاضای شما یا مافوق و به درخواست محل جدید باید انجام و انتقال صورت گیرد بنا براین در صورت هر تعارض با نظر بنده حق دارید در دیوان عدالت اداری دادخواستی طرح نموده و به حق خود برسید . نکته : رسمی بودن و یا قراردادی و پیمانی بودن در جواب بنده موثر است که از توضیح بیشتر بدلیل نپرسیدن حضرتعالی خودداری میکنم . البته نظر دوستان اولویت دارد .