چگونه فرزند خود را از زنم پس بگیرم؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۳۹۳ #87746652

سلام من زنم بدون دلیل. رفته خانه پدری والان پدرش درخاست داره شش دانگ منزلم را به نام دخترش کنم حق حزانت حق طلاق را باضافه کاری بارفت وامد دخترش هم نداشته باشم کرده که با این شرایط دخترش برمیگرده دخالت بی احد اندازه تو زندگیمون میکنن. یه دعوا زن وشوهری را برده اونجا اونا هم یک کوهی ازش درست کردن التن میخام بدون اینکه به مشکلی بر بخورم بچهارا پس بگیرم نه معتادم نه کتک میزنم نه هیچی البته رو این موضوعات مانور میده منتها اثباتش مهمه که دلیل نداره تمکینم که ابدا. نوشته هم ازش دارم که مهریه را بخشیده منتها من زندگیما دوست دارم خودشا دوست دارم سه تا بچه داریم میخام که یه جورایی بندش از خونه باباش وحمایتا الکیشون ببره وبیاد سر زندگیش

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید دادخواست ملاقات فرزند بدهید.

باسلام دادخواست الزام به تمکین ارائه دهید.

بااحترام
اول با ارسال اظهار نامه جهت تمکین و اوردن فرزندان ارسال و بعد از ان دادخواست الزام به تمکین و ملاقات وحضانت فرزندان را بخواهید

بادرودوسلام حضانت فرزند تا هفت سالگی بامادرمی باشد بعدازآن تابلوغ برعهده پدروی می باشد.

درود بر شما ، بهتر است دادخواست الزام به تمکین مطرح نمایید. در خصوص فرزند نیز باید دید دختر است یا پسر و چند سال سن دارد.

با سلام حضانت فرزند تا سن هفت سالگی با مادر است ودر خصوص عدم تمکین میتوانید دادخواست الزام به تمکین بزنید

با احترام حضانت فرزند تا پایان هفت سالگی با مادر است و پس از آن تا زمان بلوغ با پدر است