ناشزه بودن زوجه با شرایط زیر امکانپذیر است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۷۰ #87653603

سلام و خسته نباشید ....من به آرایش غلیظ همسرم بارها اعتراض کردم ولی به حرف من گوش نمیده و میگه دوست دارم ارایش کنم و برم بیرون بچرخم ....من چطور به دادگاه ثابت کنم زن من ناشزه ست...!؟ آیا با این کار نفقه شاملش میشود یا خیر!؟

مشاوره حقوقی خانواده
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تمکین عام یعنی به طورکلی از شوهر اطاعت کردن
یعنی وقتی ثابت شد که خانمی از شوهرش در زمینه‌های کلی زندگی مشترک اطاعت نمی‌کند شما می‌تواند بعد از اثبات این موارد نفقه را ندهید ولی نمی‌تواند اعمال جبر و زور کنید

سلام
این موضوع ارتباطی به نشوز زوجه ندارد.

این موضوع از موارد عدم تمکین نیست و حکم نشوز صادر نمیشود .

سلام
موردی که فرمودید از موارد نشوز محسوب نمی شود اما می توانید اقدام به طرح دادخواست با عنوان الزام زوجه به رعایت حسن رفتار نمایید و پذیرش موضوع نیز بستگی به نظر قاضی رسیدگی کننده دارد

با سلام این مورد از موارد ناشزه بودن محسوب نمی گردد

نشوز با عدم تمکین زوجه از زوج در معنای عام ثابت میگردد.
برای این موضوع برای زوجه حکم به نشوز صادر نمی گردد.