چه جوری میتونم همسرم را ملزم کنم که باهام بیاد کرمانشاه؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۶۷ #87312771

سلام. بنده ۸سال هست که ازدواج کردم و رشت زندگی میکنم ولی پارسال یه مشکل برای کمرم پیش امد و از کارم بیکار شدم و الان یکسال هست که بیکارم و با وجود یه بچه مشکلات مالی زیادی برام پیش امده. الان تو شهر کرمانشاه یه دوست یه کار سبک برام پیدا کرده که که سازگار با مشکل کمرم می باشد که من چند روز سر کار رفتم وحتی خانه هم اجاره کردم ولی همسرم وخانوادش میگن به هیچ وجه اجازه نمیدیم دخترمان از رشت خارج بشه.الان سوال من این هستش که چه جوری میتونم همسرم را ملزم کنم که باهام بیاد کرمانشاه وسوال دیگم اینکه باید از دادگستری کرمانشاه پیگیری کنم یا رشت؟

مشاوره حقوقی خانواده
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام دادخواست الزام به تمکین را تقدیم و تنظیم نمایید.

سلام دوست عزیز، ریاست خانواده بر عهده شوهر بوده و زن در مکانی که شوهر برای زندگی تهیه کرده درصورت مناسب بوده با شان و منزلت اجتماعی ،اقدام به زندگی مشترک می کند، لذا شما در صورت صلاحدید اقدام به اقامت در کرمانشاه کردید و ایشان باید بیایند،وگرنه می توانید دادخواست الزام به تمکین در دادگستری رشت که محل اقامت همسرتان است را تقدیم کنید وگرنه نفقه ایشان منتفی خواهد گشت و از دادگاه نیز اجازه ازدواج مجدد در شرایطی را می توانی تقاضا کنی،

با احترام زوجه مکلف است از زوج تمکین کند میتوانید از دادگاه تمکین وی را بخواهید و دادگاه محل اقامت زوجه صالح به رسیدگی است

سلام در پاسخ به سوال به صورت اخلاقی ؛ سعی کنید با احترام و محبت نظر موافق همسرتون به نقل مکان جلب کنید .‌. چون شما قراره برای زن و زندگی تون کار کنید !!! اما راهکار حقوقی سوال تون ؛ طرح دادخواست تمکین البته اگر همسرتون حق تعیین مسکن نداشته باشه

دادخواست الزام به تمکین بدید

با سلام و احترام

باید دادخواست الزام به تمکین به دادگستری رشت بدهید.

بهتر است موضوع را با مصالحه حل و فصل کنید چرا که بلفرض هم که حکم تمکین گرفتید دادگاه زوجه را مجبور به آمدن به کرمانشاه نمی کند.