آزار جنسی در ۷ سال متوالی رو چطور میتونم پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۳۹۶ #87235328

سلام
من سال ۹۴ مورد آزار جنسی قرار گرفتم و به بهونه حرف زدن منو کشوند بیرون اما بهم دست زد و بعد از اون تهدیدم میکرد به خونوادت میگم یا اگه بری با کسی دیگه ازدواج کنی بهش میگم و با این فشار منو ۷ سال تو رابطه نگه داشت و بارها و بارها تو کوچه و خیابون بهم دست درازی کرد در صورتی که من راضی نبودم از گوشی من شماره و عکسای خصوصیمو بدون اجازه برداشته بود و همیشه تهدیدم میکرد من از یه سری از تهدیداش اسکرین شات دارم و دو تا از دوستامم شاهدن که تهدیدم میکرده و توی این ۷ سال منو مجبور میکرده باهاش رابطه داشته باشم و منم مجبور بودم به خواسته هاش تن بدم که به خونوادم چیزی نگه توی چت و تماس تلفنی و تایید میکنه من اینکارو باهات کردم من تحت فشار روحی خیلی شدیدی هستم و بعد از ۷ سال ولم کرده میخواستم ببینم من الان میتونم ازش شکایت کنم ؟ من به خاطر آزار جنسی اصلا احساس امنیت ندارم و از همه مردا میترسم ایشون به خاطر مصرف ترامادول تشنج کردن و بیمارستان بستری بودن و منو مجبور کردن به عنوان همسرش پروندشو امضا کنم که توی صورت جلسه پرونده نوشته به خاطر رابطه با من ترامادول مصرف کرده در صورتی که اینجوری نبوده میشه از پروندش برای شکایت استفاده کنم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
تحت عنوان مزاحمت و تهدید شکایت کنید.

شکایت مزاحمت و تهدید مطرح کنید.

سلام با توجه به شرایط نسبت به ازار جنسی بعید به نظر میرسد بتوانید اقدام مثبتی انجام دهید اما در خصوص تهدید میتوانید اقدام کنید

میتوانید تحت عنوان مزاحمت و تهدید شکایت کنید.

باسلام
اگه مدت زمان زیادی از اذیت و آزار ایشون نگذشته و مشمول مرور زمان نشده و دلایل کافی دارید میتوانید شکایت کنید از طریق دفاتر خدمات قضایی

با سلام میتوانید علیه ایشان تحت عنوان مزاحمت و تجاوز شکایت نمایید

تحت عنوان تهدید مزاحمت امکان شکایت وجود دارد