انجام لواط قبل سن ۱۸ سال مجازات دارد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۹۴ #86920023

سلام و خسته نباشید
خواستم بپرسم انجام لواط و رفتن به کلانتری بدون مجازات و بدون رفتن به بازداشتگاه و پرکردن تعهد نامه ایا در آینده سو پیشینه کیفری دارد؟
سر کار دولتی میتوانم برم یا خیر؟
برای استخدامی مشکلی پیش نمیاد؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صرف دادن تعهد بدون محکومیت سابقه کیفری ایجاد نمیکند

اگر منجر به صدور مجازات نشده و درحد تعهد بوده خیر سوءپیشینه نمیشود

درود
صرف تعهد برای شما سو پیشینه ایجاد نمی کند.

باسلام
طبق قانون ارتکاب جرم توسط افراد زیر ۱۸ سال سابقه کیفری محسوب نمیشود.

با توجه به مختومه شدن پرونده شما و عدم صدور رای در دادگاه سو پیشینه محسوب نمی شود

خیر اگر مسئولیت کیفری نداشته و مجازاتی هم برای ان نبوده و خصوصا ک ب سن قانونی هم نرسیده اید با اخذ تعهد سوپیشینه محسوب نخواهد شد

شنیع ترین عملی رو انجام دادین ولی چون به دادگاه نرفتین سابق محسوب نمی شود