آیا در جلسه اعسار از پرداخت محکوم به باید حضور داشت یا خیر؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۲۱ #86770949

باسلام ودرود خدمت شما سروران گرامی .

مدت ۶ماه از حکم اجراییه‌ بدهی به مبلغ ۲۳ میلیون تومان گذشته است والان تقاضای دادخواست اعسار و تقسیط از پرداخت محکوم به به مبلغ ۲۳میلیون تومان کرده ام اکنون دوشاهد به دادگاه معرفی کردم تا درروز جلسه در دادگاه حضورداشته باشند حال سوال اینست که خودم نیز باید دردادگاه حضورداشته باشم یا اگر لایحه ای تنظیم کنم وروی پرونده قرار دهم و دوشاهد به دادگاه معرفی نمایم ودرروزجلسه شاهدهایم به دادگاه بروند کفایت میکند یاخیر؟خودم نمیخواهم به دادگاه بروم وبا طرف دعوی رودرو شوم چون ایشان حرفهای رکیک وزشت به زبان می آورند.لطفا راهنمایی فرمایید عدم حضور من درجلسه باعث ابطال اعسار میشود یا دادگاه بدون حضور من و با شهادت دو شاهد حکم صادر خواهد کرد یا نه؟ ضمنا یکی ازشاهدها کفالت بنده را برعهده میگیرد یعنی هم شهادت میدهد بنده توانایی پرداخت یکجا راندارم و هم ضامن پرداخت بدهی میشود.

مشاوره حقوقی قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام پیشنهاد میشود در جلسه رسیدگی حضور پیدا کند

با سلام،حتما حضور داشته باشید و سوالهای قاضی را جواب دهید لایحه خوب است اما جای دفاع شخص شما را نمیگیرد بعد هم طرف مقابل حق بی حرمتی در دادگاه را ندارد والا برخورد قانونی با وی خواهد شد. و در صورت هر بی اخلاقی از طرف ایشان سکوت کنید و فقط به سوالهای قاضی پاسخ دهید.

با سلام
بهتر است در جلسه رسیدگی حضور بهم رسانید در نتیجه تایید اعسار شما سهم بسزایی خواهد داشت.

درود
لایحه تنظیمی و حضور شاهدان بی تاثیر نیست اما حضور خودتان حتما تاثیر بسزایی خواهد داشت

با سلام ؛ با توجه به نوع دعوی شما) اعسار ( ؛ حضور در جلسه پیشنهاد میگرد

بهتر است همراه با شهود در دادگاه حاضر شوید

درود
قانونا می توانید لایحه ثبت کنید و فقط شهود شما در دادگاه حاضر شوند
اما به نفع شماست در محل دادگاه حاضر شده و به سوالات پیش بینی نشده در لایحه پاسخ دهید
اگرهم ترس از جلب یا موارد دیگر هست از حضور یک وکیل استفاده نمایید