از کجا بفهمم این پیامک ابلاغیه معنیش چیه؟

پرسیده شده
۳۶ پاسخ ۶۰۶ #86748975

پرونده شما به شماره
----------------------و شماره بایگانی -----------------------
به شعبه۲۰ شورا-اراک ارجاع شد
در صورت نیاز به حضور
، ابلاغ خواهد شد

من اصلا پرونده نداشتم تو صفحه سامانه ابلاغ الکترونیکی که نگاه کردم ابلاغیه جدید نبود. از کحا بفهمم این پیامک معنیش چیه و برای چی ارسال شده

مشاوره حقوقی کیفری
۳۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام به استحضار می رساند هر پرونده در بدو ارجاع شماره فرعی آن یک است و پس از آن نسبت به هر شعبه دیگری که ارجاع می شود با شماره فرعی جدید ثبت می شود و با این شماره فرعی از شعبه دیگر متمایز می شود و فی الواقع آدرس هر پرونده با شماره فرعی قابل پیگیری است. و برای مطلع شدن از پیامکهای که از طریق سامانه ثنا دریافت میکنید می بایستی به حساب کاربری خ یش مراجعه و با وارد کردن کد ملی و رمز ثنا و رمز موقت خویش تمامی ابلاغیه ها و روند پرونده های خویش را بررسی و مشاهده نمایید .

بادرودوسلام بطور حضوری پیگیری نمایید.

سلام حضوری به شعبه مراجعه و پیگیری نمایید موفق باشید

درود
از شعبه حضوری پیگیری کنید.

با سلام، باید مراجعه حضوری داشته باشید

می توانید جهت اطلاع از موضوع دعوی، حضورا پیگیری کنید

با سلام
به احتمال زیاد طرح دعوی بطرفیت شما اقامه شده و بعد از بررسی موضوع و در صورت نیاز برای شما ابلاغیه جهت حضور در جلسه دادرسی صادر خواهد شد