باید چیکار کنم واقعا میتونه با اون پیام ها منو محکوم کنه؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۵۱۸ #86534801

سلام
من عقد بسته هستم و هنوز زندگی مشترک با همسرم را اغاز نکرده ام الان همسرم درخواست ازدواج مجدد کرده است به دلیل عدم تمکین.درحالی که ما هنوز زندگی مشترک را اغاز نکرده ایم خونه باغ مادرش در روستا رو اجاره کرده و بعنوان منزل مشترک معرفی کرده گوشی من رو گرفته و از تمام اطلاعات داخلش برعلیه من داره استفاده میکنه مثلا من با دوستم در مورد خاستگار قبلیم چت کردم اسمش رو اوردم و درد و دل کردم من رو تهدید میکنه که با این پیام ها تو دادگاه محکومت میکنم
درضمن چون با همسرم رابطه داشتم از حق حبس هم نمیتونم استفاده کنم‌ در واقع ایشون با این کار تمام حق و حقوق رو از من گرفته
من تو دادگاه چی باید بگم چجوری ثابت کنم که مااصلا زندگی مشترکی نداشتیم که من ترک کرده باشم

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام امکان استفاده ازحق حبس می باشد.

می توانید از حق حبس استفاده نمایید ، اما در صورت نشوز نفقه تعلق نمی گیرد

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید باید تمکین نمایید در صورت عدم تمکین نفقه تعلق نخواهد گرفت

سلام و ارادت
اعلام آمادگی برای تمکین نمایید و عنوان کنید زوج هنوز اثاث البیت و منزل را تهیه نکرده است ولیکن شما حاضر به تمکین هستید و زوج بایستی این موارد را آماده نماید . در خصوص پیام ها هم نمیتواند کاری بکند .

با درود
از زمان وقوع عقد طرفین ملزم به تمکین هستند و دادگاه ابتدا حکم به تمکین می نماید و شما اگر تمکین کنید تجویز برای ازدواج مجدد را رد می کند، رد و بدل شدن پیامک با دوست خود در خصوص خواستگار سابق تاثیری در ناشزه تلقی شمردن شما ندارد هر چند امر ناصوابی محسوب می شود.
در آخر بهتر است شرایط جدید را پذیرا شوید و وقایع گذشته را بفراموشی بسپرید.

میتوانید مراتب آمادگی برای تمکین را با اظهارنامه به وی ابلاغ کنید و همچنین اقدامات ایشان ممکن است مصداق جرم تهدید باشد

با سلام
اگر باکره هستید میتوانید از حق حبس استفاده نمایید ونفقه و مهریه برای شما جاری خواهد بود و میتوانید تمکین نکنید .
برای دفاع در دادگاه حتما مشاوره بگیرید .