بابت حکم برائت میشه اعاده حیثیت کرد؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۴۶ #86481022

سلام خسته نباشید
من کارمند هستم .در مورخ ۱۴۰۱/۲/۱علیه ماشکایت شد تو اولین جلسه من منو صدا زدن از دادسرادوتا سوال پرسید بعد به اتهام رشوه قرار بازداشت صادر بنده ۴ روز زندان موندم وبعد با وثیقه ازاد شدم ودراز مورخ ۱۴۰۱/۲/۴ دادسرا حکم تعلیق فرستاد به اداره .الان از اون تاریخ تا ۳ روز پیش تجدید نظر حکم اصل برائت صادر کرده .ولی از اون تاریخ ۷ ماه حقوق ومزایا دریافت نکردم .۷ ماه خودمو حبس کردم .۷ ماه خونه نشین شدم .شرمنده شدم .کوچیک شدم جلوی خانواده ام .تو شهر فقط شب میرفتم برون از نگاه مردم مریض شدم .نزدیک ۸ ماه از طرف بانگها هجوم اوردن .تمام مغازها یی مواد غذایی یا لباس .پوشاک اورده بودیم همه هجوم اوردن وپولی که وکیل گرفت چه بدبختی گرفتم .حالا میخوام یه رهنمایی کنید که الان که تبرئه ام امده چکار کنم به کی بگم این دردمو از کی شکایت کنم ممنون میشم .ارادتمند شما

مشاوره حقوقی کیفری
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . با توجه به این که به شما جرمی نسبت داده شده است می توانید از حکم برائت گرفته شده استفاده نمایید و بابت افترا از ایشان شکایت کنید

تقاضای اعاده حیثیت نمایید

باسلام از دادگاه تقاضای انتشار حکم را داشته باشید

بله امکان طرح دعوی وجود دارد.

می توانید به اتهام افترا از ایشان شکایت کنید

سلام و عرض ادب
حق اعاده ی حیثیت دارید .

سلام . در صورت انطباق موضوع با قانون مجازات اسلامی و قانون مسئولیت مدنی ، شما می توانید جهت اعاده حیثیت اجتماعی از دادگاه درخواست نمایید دادنامه برائت شما را از طریق یکی از جراید کثیرالانتشار منتشر نموده و جهت اعاده حیثیت فردی و جبران خسارات وارده نیز طرح دعوی نمایید .همچنین می توانید از شاکی به جرم تهمت و افترا و نشر اکاذیب شکایت کنید .در صورت نیاز مشاوره دریافت کنید .