جریان پرونده چی میشه و آیا قرار صادرمیشه یا نه؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۹۶ #86479155

باسلام
جرم خیانت درامانت ب تشخیص بازپرس ب کارشناس حسابرسی ارجاع شد ک مبلغ روواریزکردم وبعدازاعتراض ب هیئت سه نفره ارجاع شد ک دوباره مبلغ روواریزکردم
چندروزپیش کارشناسان نظریه روب بازپرسی دادن ،و ب متهم و وکیلش ابلاغ شد ولی ب من تحویل ندادن و ابلاغ دادن ک ۱/۵۰۰/۰۰۰ واس مابه التفاوت بازم بریزم بحساب.
ی هفته مهلتش گذشته و نتونسم واریز کنم

ممنونم

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام مستحضر باشید نتیجه قابل پیش بینی نمی باشد

اگر نظریه کارشناسی قبلا اعلام شده مابه تفاوت هیچ تاثیر در تصمیم دادگاه ندارد

با سلام ماوالتفاوت که باید پرداخت بشه ولی اینکه نتیجه چه می شود در دادگاه مشخص می شود

با سلام
اگه کارشناسی انجام شده باشه و فقط مابه التفاوت دستمزد کارشناس پرداخت نشده باشه تاثیری در روند رسیدگی نداشته و دادگاه شما را به پرداخت الباقی مبلغ کارشناسی مکلف خواهد نمود.

با سلام
نتیجه قابل پیش بینی نیست

با سلام
در صورت عدم پرداخت وجه ، دادگاه نظر خود را اعلام خواهد نمود که نمیتوان نتیجه را پیش بینی نمود

نتیجه دادگاه قابل پیش بینی نخواهد بود