قولنامه ماشین معتبر است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۳۳ #86385648

سلام خسته نباشید قولنامه ماشین دستی نوشتم با یکی ماشینا رو سر به سر معاوضه کردیم در قولنامه با دست خط خودش ذکر کرده امضا اثر انگشت زده مدارک کامل تحویل گرفته الان میگه که تحویل نگرفته و کلاه برداری کردم میگه معتبر نیس چون ماشین ۲ تامون قولنامه ای خریداری شدن و هنوز به نام خودمون نشده بودن ولی قولنامه ها هستن که قولنامه کردیم ماشین سمند منم لزینگ بود تمام شد اقساطش سندش ازاد شده بخاطر کرونا نگرفتیمش میخواستم بدونم معتبر قولنامه مابین من این اقا یا نه چون میخواد ماشین ببره میگه ماشینم بیار وگرنه شکایتت میکنم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
هر قرارداد و دست نوشته ای که طبق موازین شرعی و قانونی بین طرفین منعقد گردد از نظر قانون معتبر خواهد بود

سلام
بله قرارداد مذکور کاملا معتبر می باشد و می توانید الزام به تنظیم سند ایشان را از دادگاه بخواهید. ضمنا توجه داشته باشید با توجه به عادی بودن سند شما و ایشان ممکن است وی اقدام به انکار یا تردید نسبت به سند مذکور نماید؛ در این صورت برای اثبات صحت سند نیاز به شاهد که حین معامله و تنظیم قولنامه حضورداشته اند می باشد.

قرارداد معاوضه مذکور کاملا معتبر بوده و میتوانید از طریق دادگاه الزام طرف مقابل را درخواست کنید .

ماده ۴۸ قانون ثبت: سندی که باید مطابق قانون به ثبت برسد و به ثبت نرسیده در هیچ یک از ادارات و محاکم پذیرفته نخواهد شد.