خریدار در دفترخانه حاضر نمیشود؛ چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۱,۲۱۷ #86343003

با سلام
معازه ای فروختم سال ۹۸ بدلیل بدهی وام و بدهکاری زمان بر شد و نتوانستم سند بزنم خریدار درروز مشخص شده در دفترخانه حاطر شده و گواهی عدم حضور گرفته و شکایت کرده ،درجلسه دادگاه بدلیل عدم انجام تهداتم در دادگاه حضور پیدا نکردم رای غیابی گرفته حال که بدهی وام را پرداخت گرده ام احضار نامه فرستادم اما اعتنایی نمیکند خریدار ودرخواست خسارت کرده بابت روزانه ۱۰۰ هزار تومان لطفن راهنمایی کنید چه کنم؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و درود . شما میبایست موضوع را به اجرای احکام مربوطه اعلام نمایید .

با سلاما
برای طی مراحل انتقال به شعبه اجرای احکام دادگاهی که رای را صادر کرده مراجعه نمایید . و اقدامات لازم برای تسریع در امر انتقال را انجام دهید

بادرودوسلام ازطریق اجرای احکام مربوطه پیگیری و اقدام نمایید.

باسلام
موضوع را به اجرای احکام و یا دادگاه صادرکننده رای اعلام نمایید.

سلام میتونید به اجرای احکام مراجعه کنید و پیگیری بفرمایید

موضوع را از طریق اجرای احکام مربوطه پیگیری کنید.

انجام تعهد خود را( انتقال سند)، به دادگاه صادر کنند رای و یا اجرای احکام اعلام نمایید. در هر حال خسارت تاخیر در خصوص انجام تعهد طبق مفاد قرارداد قابل دریافت خواهد بود.