فسخ صیغه نامه با این شرایط چگونه است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۰۸ #86321992

سلام
من خانم هستم
مدتی هست که با اقایی عقد موقت کردم که تا سال ۹۹ تاریخ داره ولی من با این اقا هیچ امنیتی ندارم، جایی که زندگی میکردم با این اقا به جایی رسیده بود که با صدایی بلندتر از داد یا فریاد منو با حرفا و کلمه های بد و ناموسی صدا میزد، میتونم مطمین بگم صداش شاید تا ده تا خونه اونورتر هم میرفت، چه برسه توی ساختمونی که زندگی میکردیم، در حدی با حرفا و کلمه های زشت و بی ناموسی و کتکایی که بهم میزد میترسیدم از ترس ابروم که همشسایه ها با دیدن من چی بگن یا اینکه نمیخواستم حتی منو ببینن، تصمیم گرفتم بعد از هفت ماه شگنجه ازش جدا بشم که قبول نکرد، زمان برد تونستم راضیش کنم خونمو جدا کنم و جدا زندگی کنم و قبول کرد، ولی دائم با من در تماس بود و بازم با حرفاش با روح و روان و غرور و شخصیت من بازی میکرد و ارامش و از زندگیم میگرفت، سه ماه بعد از اینکه جدا کرده بودم خونم رو ازش، ادرسی یهش نداده بود تا اینکه مکای برام پیش اومد که مجبور شدم ازش کمک بخوام و اون هم از خدا خاسته پاش دوباره به زندگیم باز شد. همون حرفا و رفتار او کلمه هایی که باعث شد خونم و ازش جدا کنم توی جای جدیدی که گرفتم هم انجام داد شاید حتی بیشتر و بدتر اونم با داد و فریاد ایی که با صدای بلندش داشت، که اخرش پای پلیس باز شد و به خاطر همون صیغه نامه ای که باعث بدبختیم شد قصر در رفت، یک ماه بعد از اونه نه بدبختی وبی ابروی و پلیس و دعوا و کتک و حرفای زشت گه ابرویی برام نزاشت بین همسایه ها مجبور شدم از اونجا هم بعد از چهار ماه جا به جا بشم و برم یه محله ی دیگه بدبختانه اینجا هم منو پیدا کرذه و الان تقریبا یک هفته ای میشه که دوباره شروع کرده به انجام همون کار او رفتارا و حرفای زشت و ناموسی و کلمه هایی که منو شباهت میده که خودمو شخصیتمو غرورمو نابود کنه و به خواستش هم رسیده،نه فقط به من حتی به خونوادم هم توهین میکنه با داد و فریاد جوری که کل ساختمون و حتی محله بشنون داد میزنه، من از ترس اینکه صداش بلندتر نشه و بدتر نکنه ساکت میمونم و کتک میخورم وحرفای شکنجه دهنده میشنوم نه فقط من تمام همسایه ها و محله هم میشنون
نمیدونم دیگه از اینجا کجا باید برم من امنیت جانی ندارم کاری هم از دستم بر نمیاد،حتی شده روی گردن من چاقو گذاشته و تهدیدم کرده، من خیلی میترسم چطور میتونم از این ادم جدا بشم
خواهش میکنم سریعت ین راه حل رو بهم بگید خواهش میکنم. اگر وکیل بگیرم چقدر زمان میبره این صیغه ای که تا سال ۹۹ اعتبار داره فسخ بشه خواهش میکنم کمکم کنید

مشاوره حقوقی ازدواج موقت (ثبت احوال)
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد

در خواست بذل مدت برای شما راهگشا لیکن تبعاتی را برای شما خواهد داشت...

باید درخواست بذل مدت مطرح بنمایید.

سلام
متاسفانه بذل مدت باقیمانده بایستی با رضایت همسرتان باشد پیشنهاد میکنم در خصوص توضیحات بیشتر مشاوره تلفنی با بنده رزرو نمایید