بدلیل فریب و اغفال میتوانم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۸۹۵ #86281711

سلام
بیشتر از دوسال عاشق دختری بودم که اونم ادعای عاشقی میکرد،اما الان چن روزه که بهم اطلاع دادن با یه پسر فرار کرده و عقد کردن، و تمام این مدت داشته بهم دروغ میگفته که عاشقمه، الان تکلیف چیه و من چطور میتونم پیگیر بشم چون عمرمو با دروغاش تباه کرده...

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
متاسفانه برای عشق وعاشقی دوران مجردی مجازاتی در نظر گرفته نشده

سلام موارد یاد شده جرم نیستند ، اگه هدایایی پیش دختر دارید یا بهشون کمک مالی کردین میشه دعوی استرداد مطرح کرد

با سلام
اگر از طریق فریب وامیدوار نمودن مالی از شما تحصیل نموده باشدقابل رسیدگی خواهد بود درغیر اینصورت خیر

سلام ، متاسفانه برای اقدامات یاد شده جرمی پیش بینی نشده و نمیتونید شکایت کنید

سلام
با توجه به توضیحات شما جرمی با این اوصاف در قانون مشخص نشده